Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink


Szaktanácsadás

Szüksége van egy trezorra, de elveszettnek érzi magát a sok termék között? Bizonytalan benne, hogy hol helyezze el a megvásárolni kívánt széfet? Nem tud dönteni a méretek és számtalan variációs lehetőség között? Nem tudja, hogyan kell rögzíteni, vagy beépíteni a megvásárolni kívánt trezort úgy, hogy a biztosító elfogadja? Hívjon minket és segítünk!

Kiszállítás

Termékeink nagy részét futárszolgálat segítségével juttatjuk el a vásárlóink által megadott címre. Egyes termékek súlyuk, méretük, vagy egyéb speciális voltuk miatt nem szállíthatóak futárszolgálattal. Ilyen esetben felkészült más szállítmányozó céggel szállítjuk ki a terméket, aki a termékekhez kapcsolódó megrendelt szolgáltatásokat is elvégzik.

– épületbe történő bevitel

– emeletre történő felvitel

– termék rendeltetési helyére történő beállítása, rögzítése (MABISZ minősített termékek esetében az előírásoknak megfelelő rögzítéséről tanúsítványt állítunk ki.)

– csomagolóanyag elszállítása

A nagyobb méretű szekrények, nagy súlyú páncélszekrények épületbe történő bevitele, mozgatása, különleges felkészültséget, speciális eszközöket igényel. Éppen ezért megrendeléskor (vagy a kiszállítást megelőzően) számos kérdést tisztáznunk kell.

pl.

– épület előtt teherautóval meg lehet-e állni, lehet – e várakozni

– az utca behajtási engedély köteles-e

– az épületbe történő bevitel során lépcső/rámpa, küszöb található -e

– az ajtó mérete megfelelő-e

– az épületben hová kell elhelyezni a páncélszekrényt? (földszint, emelet?)

– Milyen burkolat van az épületben és az milyen teherbírású

– emeletre történő felvitelnél lift van e (esetleg teherlift)

– ha lépcsőn kell felvinni a terméket a lépcsőház sajátosságait ismernünk kell

– milyen a födém terhelhetősége (egyes esetekben statikai vizsgálat szükséges)

Páncélszekrények/ széfek telepítése

A beszállítási körülmények tisztázásán túl az adott helyszín pontos ismerete is szükséges.

A széfek telepítésének a helyén milyen az aljzat? Van-e padlófűtés, vagy megy – e valamilyen cső, vezeték a falban, aljzatban. Padló van -e? Az aljzatnak betonnak kell lennie, a széf minőségétől függő minőségben a biztosítói kockázatvállalás miatt.

Az általunk szállított termékekre minimum 1 év garanciát vállalunk. Bármely meghibásodás esetén keressenek minket, a hiba javításáról gondoskodunk. Egyes termékek esetében a rendszeres, hosszú távú használatból adódó kopások, elhasználódások ideje megfelelő karbantartással kitolható. Karbantartási munkákat akár szerződéses keretek között is vállalunk.

Elektronikus zárak, vagy pl. nagy tudással, számos felhasználói és vezetői jogosultsággal rendelkező Multiszéf termék esetében szükséges lehet használatuk betanítása. A használati útmutatón felüli oktatást szeretne, keresse cégünket, külön szolgáltatás keretén belül vállaljuk.