Szállítás

Webáruházunkban szereplő termékek köre nagyon szerteágazó, eltérő szállítási módokat kíván.

  1. / Termékeink többségét szerződött futárszolgálattal (LD Trans Kft. ) szállítjuk ki a kért szállítási címre. A szállítási díjak a futárszolgalat által meghatározott súlydíj, és egyéb felszámolt díjak (útdíj, üzemanyag felár, utánvét beszedési díj, törékeny felár, terjedelmességi felárak stb) kerülnek meghatározásra.

A futárszolgálat a terméket háztól-házig szállítja. Épületbe kizárólag a kis súlyú, kis méretű terméket viszik be. Nagyobb méretű fémszekrények épületbe történő bevitelét  a futár a vevő részéről történő segítségnyújtással megteheti.

A nagyobb súlyú raklapos küldemények futárszolgálattal történő szállítás esetén a termék autóról történő levételében a futárnak segítségre lehet szüksége. A termék épületbe történő bevitele a vevő feladata.

Néhány fontos instukció a termék átvételéhez:

– Átvételkor elleőrizze a csomagot, a csomagolás épségben van-e

– Amennyiben a csomagolás sérült, a futár jelenlétében nyissa ki a csomagot, győződjön meg róla, hogy a termék sértetlen.

– Ha a terméken séürlést tapasztal, azonnal jelezze a futárnak, készüljön róla fotó. A termék átvételét ez esetben joga van megtagadni, de a visszárura feltétlen kerüljön rá, hogy SZÁLLÍTÁSI SÉRÜLT TERMÉK!

– Ha lehetőség van rá, készüljön róla jegyzőkönyv a helyszínen.

– Kérjük ez esetben azonnal tájékoztassanak minket is, hogy a kártérítési folyamat mielőbb elindulhasson, és cserélni tudjuk a terméket.

FONTOS, hogy a termék sérülése esetén a fentiek szerint járjon el. Amennyiben a termék átvételekor aláírásra kerül, hogy a terméket sérülésmentesen átvették, utólagosan nem áll módunkban a sérült terméket kicserélni.

2./ A nagyobb méretű szekrények, vagy nagy súlyú páncélszekrények szállítása más speciális szállítási megoldást kíván. Ilyen esetekben felkészült szállítmányozó céggel szállítjuk ki a terméket, akik a megrendeléskor egyeztetett a termékhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat is elvégzik.

pl.

  • épületbe történő bevitel
  • emeletre történő felvitel
  • rögzítés
  • csomagoló anyag elszállítása
  • beépítés (pénztári átadók)
  • betanítás/ oktatás (pl. Multiszéf, elektronikus zárak használata)

Ez esetben a  szállítási és egyéb szolgáltatási díjak megállapítása részletes egyeztetést igényel. Éppen ezért egyes termékeket áruházunkban ár nélkül talál meg, és kizárólag egyedileg elkészített árajánlat alapján lehet megrendelni.

3./ Nagy térfogató, de kis súlyú termékek esetén több termék vásárlásakor kérjen egyedi ajánlatot!

Pl. Öltözőszekrények, padok, irattárolók

Ezen szekrények szállítási díja a méretük miatt térfogatsúly alapján kerül a webáruházban kiszámolásra. Több termék vásárlásakor a felszámolt díjak összeadódnak, így a szállítás nagyon drága lehet. Ezért kérjük kérjen a szállításra árajánlatot, vagy akár vásárlát követeően korrekciót! (e-mail: info@femtermek.hu)

Igyekszünk a szállítási módok, és árak meghatározásában a lehető legkedvezőbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat megtalálni. A szállítási díj a vásárlási folyatban a kosrába kerül termék- termékek esetében a KOSÁR gombra kattintva megtekinthető. Amennyiben aránytalanságot tapasztal (ez több termék vásárlása estén előfordulhat), kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon. Ezt a vásárlás befejezést követően is jelezheti felénk, és ha van rá mód, ill. valóban túl magas szállítási díjat kalulált a rendszer, ezt korrigálni fogjuk.