Szállítás

Webáruházunkban szereplő termékek köre nagyon szerteágazó, eltérő szállítási módokat kíván.

Termékeink többségét szerződött futárszolgálattal (H-24 Futárszolgálat, Royal Futárszolgálat) szállítjuk ki a kért szállítási címre. A szállítási díjak a futárszolgalat által meghatározott súlydíj, és egyéb felszámolt díjak (útdíj, utánvét beszedési díj, törékeny felár, terjedelmességi felárak stb) kerülnek meghatározásra.

Néhány esetben, amennyiben a szállítási díj úgy kedvezőbben alakul, saját kapacitással, vagy partner cégeink szállítási kapacitását igénybe véve szállítjuk ki a termékeket. Amennyiben ez a szállítási díjat kedvezően érinti, úgy a webshop által kalkulált szállítási díjat korrigáljuk.

A nagyobb méretű szekrények, vagy nagy súlyú páncélszekrények szállítása más speciális szállítási megoldást kíván. Ilyen esetekben felkészült szállítmányozó céggel szállítjuk ki a terméket, akik a megrendeléskor egyeztetett a termékhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat is elvégzik.

pl.

  • épületbe történő bevitel
  • emeletre történő felvitel
  • rögzítés

A szállítási és egyéb szolgáltatási díjak megállapítása részletes egyeztetést igényel. Éppen ezért egyes termékeket áruházunkban ár nélkül talál meg, és kizárólag egyedileg elkészített árajánlat alapján lehet megrendelni.