Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Blog

Elindítottuk új blog oldalunkat, melynek bejegyzései megtekinthetők a:

www.femtermek.blog.hu oldalon.

2014.02.06. 11:37

A blogról…….

Elhatároztam, hogy blog bejegyzésként írok néhány gondolatot az általunk kínált termékekhez, szolgáltatásokhoz kapcsolódóan, amivel remélhetőleg segítségére lehetek kedves ismerősöknek és ismeretleneknek,  megválaszolatlan kérdéseikben, dilemmáikban, választásukban.

Sokszor adunk fel hirdetést termékeinkre különböző felületeken, csatornákon, ahol leírjuk: hogy pl.  Orion széf 225x320x270mm 7 kg, 12 liter űrtartalmú, ennyibe és ennyibe kerül. (a marketingesek most biztosan felsikoltanak, hogy ezt nem így kell csinálni) De reklám ide, vagy oda, ha jó, ha nem jó, mindig marad egy szürke folt, kimondatlan gondolatok, hogy mért is kell ez a termék, mire is jó, mért is van rá szükség. Higgyék el, szívünket lelkünket kitesszük, igyekszünk minden kérdést mindenkinek megválaszolni, a tanácstalanoknak segíteni, igényeiket feltérképezni.

Mégis mikor vásárolnak tőlünk, kifizetik és átveszik a terméket – széfet, vagy páncélszekrényt- konstatálva, hogy legjobb ajánlatú terméket vásárolták meg, nekem mindig eszembe jut, hogy vajon ez a kedves vevőnk, aki most hazamegy, becsukja maga mögött az ajtót, tudja – e, tisztában van-e azzal, hogy nemcsak egy széfet, egy vasdarabot  kapott tőlünk!  Hanem ezzel együtt mennyi mindent vitt magával haza, az irodába, a munkahelyére, a vállalkozásába.

A széffel együtt hazavitt egy darabka biztonságot, védelmet, egy pici nyugalmat, vagy megnyugvást, a tudatot, hogy mindent megtett, hogy amit rejteni, óvni kell, azt megóvja. A gondoskodást, a rábízott értékekről. Hazavitte a garanciát, mert mi nem tűnünk el. ( jövőre 10 évesek leszünk, és még nagyon hosszú időre tervezünk) Hozzánk mindig fordulhat, ha pl. elveszette a kulcsot, ha lemerült az elem az elektronikus zárban, ha elakadt a programozásban, vagy nem tudja, hogy építse be a széfet. Hazavitte a minőséget, mert mi csak olyan termékeket kínálunk amit mi magunk is használunk, vagy használnánk. Az őszinteségünket, mert mi mindent elmondunk a termékről, a jó és ha van, a kevésbé jó tulajdonságait is. Na jó ez utóbbiakat mindig elmondjuk, sőt le is írjuk (garancia, minőség, tulajdonságok), de vajon a leírtakon túl tudatosul-e mindez?  

Szóval blogommal igyekszem betölteni azt az űrt, ami talán termékismertetőinkből, árajánlatainkból kimaradt. Gondolatokat, élményeket, tapasztalatokat, tanácsokat, szóval mindent ami jön.  Olvassa hát, kinek kedve van, és akit érdekel. Kérdéseket, észrevételeket szívesen fogadok, mindent ami építő, és mások hasznára is válhat, a rossz indulatú kritikát- akinek van tartsa meg, – ebből nem kérünk.

A következő héten a MEGELŐZÉSRŐL olvashatják gondolataimat.

Információ cégünkről: www.femtermek.hu

Graphic1.jpg

 

 

Facebook