Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Szolgáltatásaink

1.) SZAKTANÁCSADÁS

Vásárlás előtt kérje ki szakértőink véleményét, tanácsát, ajánlatát!

2.) KISZÁLLÍTÁS

Az általunk kínált széfek, páncélszekrények, fémszekrények és egyéb áruk kiszállítását vállaljuk  az alábbiak szerint:

– Futárszolgálattal : a csomag súlydíja alapján / a díjtáblázatot lásd ITT

– Szállítmányozó céggel: nagyobb méretű és súlyú termékek, vagy nagyobb mennyiségű áru rendelése esetén, eseti árajánlat alapján.

– Saját kapacitással: többnyire azon megrendelések esetében, amikor a termék rögzítését, telepítését, vagy oktatását igénylik

3.) PÁNCÉLSZEKRÉNYEK ÉS EGYÉB NEHÉZ SZEKRÉNYEK ÉPÜLETBEN TÖRTÉNŐ MOZGATÁSA

Többnyire a nagy súlyú páncélszekrények, széfek esetén, ha

– a terméket nem földszinti elhelyezéssel kérik, és nincs lehetőség emeletre lifttel történő felvitelre,

– vagy épületen belül ugyanazon a szinten, de hosszú útvonalon kell a terméket bevinni, vagy áthelyezni,

ez esetekben  a szállítási kilométerdíjon felül külön díjat számítunk fel, az adott helyszíni körülmények tisztázását követően egyedi árajánlat alapján.

Vállaljuk már meglévő széfek, páncélszekrények, fém szekrények áthelyezését, átszállítását más helységbe, vagy helyszínre is.

4.) PÁNCÉLSZEKRÉNY TELEPÍTÉS

Széfek, páncélszekrények MABISZ minősítésnek megfelelő rögzítése, zárak aktiválása, beállítása, üzemképessé tétele. Pénztári átadóablakok, pultok, golyóálló és biztonsági ajtók beépítése, MABISZ falazat, rács, páncélterem és páncélterem ajtó beépítése.

5.) MEGLÉVŐ TERMÉKEK SZERVIZELÉSE, KARBANTARTÁSA, JAVÍTÁSA

6.) SZÉF NYITÁS

Páncélszekrény kulcsának elvesztése, elfelejtett kód esetén zárva maradt széfek nyitását vállaljuk.

7.) ZÁRAK JAVÍTÁSA, CSERÉJE, FORGALMAZÁSA

8.) OKTATÁS

Elektronikus, mechanikus zárak használatának, Multiszéf programozásának  betanítása.

9.) EGYEDI KIVITELEZÉSŰ TERMÉKEK GYÁRTÁSA

10.) BÉRMUNKÁK:

– lézervágás,

– élhajlítás,

– porfestés

 

 

Használjon páncélszekrényt vagyona védelmére!

Használjon páncélszekrényt vagyona védelmére!A páncélszekrény vagy más néven széf egy olyan magas fokú védelemmel ellátott tároló eszköz, aminek segítségével értékeinket, vagyonunkat biztonságos körülmények között tárolhatjuk. Jellemzői, hogy mechanikai védelemmel ellátott, tűzálló, magas az ellenállása a különböző környezeti hatásokra.

A páncélszekrények zárjai nagyon eltérőek lehetnek. Manapság már többféle zárrendszer is létezik, például kulcsos zár, időzár, elektronikus zár és még egyéb megoldások.

Elhelyezésük többféleképpen is megoldható. Akár nyíltan is tárolhatjuk egy adott helyiségben, de léteznek elrejthető, falba, szekrénybe beszerelhető páncélszekrények is.

A páncélszekrények alkalmazása sokrétű lehet. Sok családi házban is fellelhetők, ahol a különböző értékeket tárolják, továbbá sok cégnél megtalálható legalább egy páncélszekrény a bevétel és a fontosabb iratok tárolására.

Ha páncélszekrényt vásárol, fontos, hogy a lehető legjobb darabokat szerezze be, hiszen a páncélszekrény anyagán és felépítésén múlik a benne tárolt értékek biztonsága! Vegye fel velünk a kapcsolatot és vásároljon tőlünk páncélszekrényt! Az általunk forgalmazott páncélszekrények garantálják a minőséget!

Facebook