Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

FALI ÉS PADLÓSZÉF

Fali és padlószéfek

vásárláshttp://shop.femtermek.hu/faliszef

http://shop.femtermek.hu/padloszef

 

FALI SZÉF (falba építhető széf)

A fali széfek speciálisan falba történő beépítéshez készülő trezorok. Éppen ezért a széf oldal és hátfala vékonyabb lemezből készül, hiszen itt megerősített betonozás védi. A széf ajtaja viszont vastagabb lemezből készül, mint egy hasonló kategóriás bútorszéfnél. A zár megerősített, fúrásvédő lemezzel védett, és a pántoldal is úgy kerül kialakításra, hogy az ajtót ne lehessen lefeszíteni. A terméken körben egy vékony peremrész található, mely a beépítés során a széfet a betonban tartja.

Falba történő beépítés:

MABISZ A és B kategória: normál betonozással, legalább 10cm vastag C12/15 minőségű beton vegye körbe a széfet

MABISZ C katetória: megerősített betonozással, 30 cm beton, a hátfalon 20cm C12/15 minőségű betonágyban, 5mm átmérőjű 10cm-es kiosztású vashálóval megerősítve.

PADLÓ SZÉF (padlóba építhető széf)

A padló széfet a fali széfekhez hasonlóan kötelező beépíteni. A beépítésre a fali széfeknél feltüntetett feltételek érvényesek. A padló széfet az különbözteti meg a fali széfektől, hogy kialakításuk kifejezetten a fekvő elhelyezéshez készül, a zár és az ajtó rész süllyesztett, az ajtót és a zárat porvédő lemez védi a padlón összegyűlt szennyeződésektől.

Faliszéf- Burg

Faliszéf Burg – tűzálló

Falba építhető széf, trezor, értéktárolás, kulcsos széf, számzáras széf.

Fali széf: Black

Faliszéf Technomax

Fali széf- bedobó szerkezettel

Fali széf- bedobó szerkezettel

A képre kattintva tekintse meg FALI ÉS PADLÓ SZÉF  kínálatunkat!

Ha nem találja kínálatunkban az Ön által keresett trezort, kérje árajánlatunkat! ( a linkre kattintva az árajánlatkérő oldalra juthat)

 

Fali és padlószéfek profiktól

Kiemelt jelentőséggel bír Ön számára a biztonság? Szereti biztos helyen tudni értékeit, vagyon tárgyait, fontos dokumentumait. Ehhez megbízható tárolóra van szüksége, vagyis egy valódi széfre.

Az egyszerű, kulcsos szekrények, fiókok nem jelentenek valódi megoldást, hiszen ha valaki meg akarja szerezni a tartalmukat könnyedén fel tudja őket törni. A széfekkel már más a helyzet. Ezek a biztonságtechnikai eszközök, más néven trezorok vagy széfek speciális anyagból és különleges kivitelezéssel készülnek. A lényegük, hogy csak az férjen hozzá a bennük biztonságba helyezett tárgyakhoz, aki ismeri a nyitókódot. Ezek a széfek megerősített falakkal, vastagabb lemezből készülnek, strapabíró, fúrásvédett zárakkal.

Keressen minket bizalommal, amennyiben a valódi biztonságot keresi értékei számára és olyan biztos helyet szeretne kialakítani otthonában, amihez csak Ön férhet hozzá. Padlóba vagy falba építhető széfjeinkkel pontosan ilyen megoldást ajánlunk a problémájára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és mi segítünk kiválasztani saját széfjét!

Facebook