Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

BÚTORSZÉF

Bútorszéfek

vásárlás:http://shop.femtermek.hu/butorszefek

Az általunk kínált bútorszéf, termékek, MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Egyes típusok kulcsos és elektronikus zárral rendelhetők! Ajánljuk  otthonra, irodák, üzletek, intézmények részére, iratok, készpénz és egyéb értékek biztonságos tárolására.

Bútorba építhető széfeket nem kötelező bútorba építeni, önállóan is állhatnak, azonban a MABISZ minősítés feltétele, az előírásnak megfelelő rögzítés.

Előírás: a bútorszéf alján és/vagy hátoldalán lévő furatokon keresztül az épületi elemhez történő rögzítése, oly módon, hogy 500 kg feszítőerőnek ellenálljon (melybe a széf súlya is beleértendő)

BÚTORSZÉF  kategóriába tartozó minősítések:

– MABISZ A kategória: 500 ezer Ft-ig biztosítható, riasztórendszerbe kötve 1 mill. Ft-ig.

– MABISZ B kategória: 2 mill. Ft-ig biztosítható, riasztórendszerbe kötve 4 mill. Ft-ig.

– MABISZ C kategória: 3 mill. Ft-ig biztosítható, riasztórendszerbe kötve 6mill. Ft-ig.

– MABISZ D kategória: 5 mill. Ft-ig biztosítható, riasztórendszerbe kötve 10 mill. Ft-ig.

Általunk kínált termékek:

Bútorszéf- Burg

Bútorszéf: Fortuna

Bútorszéf: Fortuna

Bútorszéf: Nova

Bútorszéf: Nova

Bútorszéf: SN-D

Bútorszéf: SN-D

Bútorszéf- Basic

Bútorszéf MTK, SMKO, DMK típusok

Laptopszéf

Trafik széf

Trafik széf

Széf bedobó nyílással

A képre kattintva tekintse meg BÚTORSZÉF kínálatunkat!

Ha nem találja kínálatunkban az Ön által keresett trezort, kérje árajánlatunkat! ( a linkre kattintva az árajánlatkérő oldalra juthat)

 

A bútorszéfek előnyeiről bővebben

A bútorszéfek előnyeiről bővebbenA mai világban nagy hangot fordítunk a biztonságra. A különböző biztonsági eszközök lehetnek akár kamerák, riasztók vagy széfek, amik leginkább a megőrzés miatt vannak jelen, nem megelőzés szempontjából. Ezeket a széfeket is sokféleképp készítik, sok kialakításban, sok felhasználásra. Ezek között van a saját magánértékek megőrzését szolgáló otthoni vagy akár kisebb irodai széfek.

Ha biztonságos széfet szeretne magának, akkor ránk van szüksége. A biztonság mellett az is lényeges, hogy akár meg se találják széfünket! Erre tökéletesek a bútorszéfek! Bútorszéfeket, mint azt a nevük is mutatja, bútorokba tudjuk elrejteni, így nincsenek szem előtt, nehezebb rájuk lelni. A bútorszéfek kis méretük miatt szekrényekben vagy akár képek mögé is behelyezhetőek, de akár önmagukban is állhatnak. Egy jó minőségű bútorszéf a megfelelő helyen tökéletes biztonságot nyújthat értékeinek. Cégünk vállalja az ezen széfekkel kapcsolatos szaktanácsadást, kiszállítás, behelyezést, beüzemelést és karbantartást.

Minőségi széfekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint más termékekkel kapcsolatban maradjon oldalunkon és olvasson tovább!

Facebook