Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Széfek, páncélszekrények

Széfek, Páncélszekrények

Vásárlás: http://shop.femtermek.hu

Széf, páncélszekrény termékeinket számtalan felhasználási célra kínáljuk: otthonra, irodába, üzletbe, vállalkozásához, magasabb minősítésű és kombinált termékeinket bankok, pénzváltók, zálogházak, ékszerboltok, pénzszállítók stb. részére.

Termékeinkben a készpénzen, értéktárgyakon, ékszereken kívül iratokat is elzárva tarthat. Széfet, páncélszekrényt használni nem luxus kategória, és nem csak a gazdagok kiváltsága. Egyre többen ismerik fel ezt, és vásárolnak otthonra, vagy irodába kisebb trezort. Bárhová, bármilyen célra is vásárol széfet, tájékozódjon annak minőségéről és gyártójáról. Válasszon megbízható terméket!!! A legolcsóbb – barkácsáruházakban is kapható-  hosszú távon nem biztos, hogy a legjobb megoldás!

Van néhány javaslatunk, melyet célszerű széf, páncélszekrény vásárlás előtt átgondolni:

 • Mit szeretnék benne tárolni? Ehhez mekkora helyre van szükségem? (gondolja át jövőbeli terveit is, célszerű a  jelenleg tárolni kívánt eszközöknél egy kicsivel nagyobb űrtartalmú trezort választani)
 • Kik fogják a terzort használni? Esetleg bekötjük a riasztórendszerbe is?  Ehhez milyen zár lenne a legoptimálisabb?
 • Hová szeretném a széfet elhelyezni? (semmiképpen ne legyen szem előtt) Bútorban, padlóban, falba beépítve, egy hátsó biztonsági ajtóval, riasztóval stb őrzött helységben?
 • Milyen értéket szeretnék benne tárolni, esetleg biztosítanám is? (tájékozódjon a MABISZ minsőített széfek között)

Általunk kínált széfek, páncélszekrények típusai: 

 • Bútorszéfek : bútorzatba építve, vagy önálló bútorzatként használva
 • Fali és padlószéfek : épület főfalába, vagy padlózatba (aljzatba) építhető széfek
 • Laptopszéfek
 • Páncélszekrények: (MABISZ E kategóriától egészen MABISZ M kategóriáig, azaz 8 millió Ft biztosítási értékhatártól egészen a 300 millió Ft-os értékhatárig! – az alacsonyabb biztosítási értékhatárú termékek a bútorszéf kategória alatt találhatóak.)
 • Bedobó szerkezetes széfek, páncélszekrények
 • Szállodai értéktároló eszközök (szállodák számára kínált vagyonvédelmi eszközeink, külön kigyűjtve)
 • Zárak ( elsősorban széfekhez, páncélszekrényekhez kínált záraink)

Valamennyi biztonságtechnikai termékünk kipróbált minőség, garanciával, MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Bútroba építhető széf

Bútroszéfek

Falba építhető széf

Fali és padlószéfek

Páncélszekrény

Páncélszekrények

Tűzálló széf

Zár, széfzár

Zárak

4

Kombinált páncélszekrények

 

 

A megbízható széfek előnyeiről

A megbízható széfek előnyeirőlMinden ember életében vannak értékek. Ezek gyakran bizonyos tárgyak formájában állnak rendelkezésünkre, melyeket szeretnénk állandó biztonságban tudni.

A mai kiszámíthatatlan világban sajnos bárkivel előfordulhat, hogy rablás vagy betörés áldozatává válik, azonban egy egyszerű, mégis tökéletesen megbízható szerkezet segítségével legfontosabb értékeit megóvhatja még ezekben az esetekben is!

A széfeknek számtalan verziójuk ismeretes, kivitelezéstől, stílustól és mérettől függően! A fali széfek előnye, hogy több féle méretben kivitelezhetőek és viszonylag egyszerűen elrejthetőek. A bútorszéfek kompakt méretükből adódóan apróbb értéktárgyak megőrzésére adnak lehetőséget. A padló széfek a fali társaikhoz hasonlóan változatos méretben állnak rendelkezésre, és elrejtésük is egyszerű. Komolyabb kivitelben állnak még rendelkezésünkre páncélszekrények is, melyek főként iratok, értéktárgyak és nagyobb méretükből adódóan akár festmények, vagy más nagyméretű és nagy értékű tárgyak tárolására is alkalmasak.

Bármelyik mellett is döntsön, keressen fel minket bizalommal minőségi és megbízható széfekért!

Hogyan válasszunk széfet?

Hogyan válasszunk széfet?A széfben nagy értékeket fogunk tárolni, ezért fontos, hogy ne a legolcsóbbat, hanem a legmegfelelőbbet válasszuk. Ám felmerül a kérdés, hogy mi alapján érdemes dönteni? Összeszedtünk néhány gondolatot, amit széf vásárlás előtt érdemes végiggondolni.

 • Mit szeretnék benne tárolni? Ehhez mekkora helyre van szükségem? (gondolja át jövőbeli terveit is, célszerű a  jelenleg tárolni kívánt eszközöknél egy kicsivel nagyobb űrtartalmú trezort választani)
 • Kik fogják a terzort használni? Esetleg bekötjük a riasztórendszerbe is?  Ehhez milyen zár lenne a legoptimálisabb?
 • Hová szeretném a széfet elhelyezni? (semmiképpen ne legyen szem előtt) Bútorban, padlóban, falba beépítve, egy hátsó biztonsági ajtóval, riasztóval stb őrzött helységben?
 • Milyen értéket szeretnék benne tárolni, esetleg biztosítanám is? (tájékozódjon a MABISZ minsőített széfek között)

A széf vásárlásánál fontos szempont,hogy milyen zár kerüljön a trezorra? A felhasználási igényeknek megfelelően kínálunk (típustól függően) kulcsos záras, elektronikus záras, mechanikus záras, vagy akár két záras (kulcs+elektronikus) széfeket. Hogy melyik a jobb? A széfzárak melyeket opcionálisan felkínálunk a vásárlásnál,  a széf minősítésének megfelelő önálló minősítéssel rendelkező széfzárak, így a biztonságukat nem befolyásolják olyan értelemben, hogy egy  elektronikus zár nem jobb, vagy rosszabb, mint egy kulcsos zár, vagy egy számtárcsás zár. Felhasználói élményben és igényben azonban lehetnek különbségek. Pl elektronikus zárnál nincs kulcs, aminek a tárolásáról külön gondoskodni kell, de meg kell jegyezni a kódot. Többen használják a páncélszekrényt- elektronikus zárnál külön kódot használhatnak, esetleg lenaplózhatóak a nyitási események. Egy pénztárban rablás esetén az elektronikus zár alkalmas lehet csendes riasztási jel leadására. stb.

Hová szeretnénk a  széfet elhelyezni: kínálatunkban találhatnak bútorszéfet, padlószéfet, faliszéfet és nagyobb páncélszekrényeket. Bármilyen széfet is választanak, kövessék a széf típusára és minősítésére vonatkozó telepítési- beépítési utasításokat, vagy bízzák azt szakemberre. MINDEN SZÉFET RÖGZÍTENI KELL, ELŐÍRÁS SZERŰEN!  Egyéb esetben a széf nem biztosítja  az elvárt biztonságot, és a biztosítótársaságok sem vállalnak kártérítést.

Tekintse át kínálatunkat, melyben a legbiztonságosabb széfek közül választhat!  Értékei garantáltan a legjobb helyen lesznek, ha tőlünk vásárol széfet!

Facebook