Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Kasszák, pénztárak és pénzszállító táskák

Kasszák, pénztárak és pénzszállító táskák

A kassza, (Szuperkassza), Multiszéf, Pénz és értékátadó berendezések, bérszéfek  főként  banki, pénzintézet területen használt termékek.

Azonban ajánljuk más vállalkozások, intézmények részére is, ahol a meglévő készpénzforgalom, vagy iratkezelés nagyobb biztonsági megoldásokat kíván.

– A Szuperkassza termékünk kiváló megoldást jelenthet a napi kézpénzkezelés és az éjszakai pénztárolásra. A két funkció itt egyben található, mégpedig oly módon, hogy  a

pénztáros a páncélszekrény nyitása nélkül tud pénzt helyezni a széfbe!

– A Multiszéf egy ellenőrzöttebb megoldást jelenthet a pénzkezelésre. A mechanikai biztonság mellett itt az elektronikusan vezérelt ellenőrző és jogosultsági rendszer segítheti a munkáját.

– Az egyszerű hordozható és/ vagy fiókba helyezhető pénzkezelő eszközök között minden vállalkozás és pénztár megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközt.

– Az asztallap alá szerelhető pénzkezelő fiók az egyik legnépszerűbb termékünk. Igény esetén rögzíthető tartósínbe helyezve is rendelhető. (a munkanap végén így a teljes fiók kivehető és szállítható)

– Riasztóval felszerelt pénzszállító táskáink segítségével biztonságosan szállíthat készépénzt, vagy iratot. A táskák MABISZ  minősítéssel rendelkeznek.

Pénztárablakok különböző biztonsági fokozatokban rendelhetőek. A normál átadótól a golyóálló átadóig több alternatíva közül választhat.

Ügyfélhívó, vagy információs pult ( PC-s és szoftveres háttértől függően) éppúgy alkalmas orvosi rendelők betegbehívására, mint bármely önkormányzat, szolgáltató, bank ügyfélhívására.

Kassza, trezor, időzáras kassza

Szuperkassza

Multiszéf, időzáras kassza

Multiszéf

Pénzkezelő eszköz

Pénzkezelő

Pénztár fiók

Pénztárfiók

Bankjegyviszgálók

Pénzszállító táska

Pénz és értédátadó pult

Pénztári átadó pult

Bérszéf oszlop

Bérszéf

Facebook