Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Tervrajz és térképtároló

Tervrajz és térképtároló

 

 

Anyagvastagság: 1mm acéllemez

90%-ban kihúzható fiókok, központi zárral.

Billenésgátló mechanikával ellátott szekrények, papírrögzítővel.

Fiókok teherbírása: 20 kg/fiók

Szín: RAL 7035 világosszürke, porszórt

Zár: központi zárral ellátott

Opcionálisan rendelhető: belső elválasztó lap készlet

Méretek:

A/1 méretű fiókok, – 10 fiókos kivitel: 781x986x748 mm

A/0 méretű fiókok – 5 fiókos kivitel: 434x1336x1006 mm

A történelmi ereklyék ideális tárolása

A történelmi ereklyék ideális tárolásaAz elmúlt századok számtalan kincset hagytak hátra a jövő nemzedékeire, melyek közül azóta is évről-évre újabbakat fedez fel az emberiség. A történelem során megannyi felbecsülhetetlen értékkel bíró térkép, dokumentum és tervrajz készült, melyek megtalálását követően fontos, hogy megfelelő körülmények között legyenek tárolva!

A modern térkép és tervrajz tárolók biztosítják azon feltételeket, melyek a történelmi ereklyék épségben való megóvásához szükségesek. Segítségükkel ideális hely teremthető a számukra, hogy a jövő nemzedékei számára is épségben maradjanak! Az ideális térkép és tervrajz tároló rendelkezik billenés gátló mechanikával, papírrögzítővel és központi zárral, emellett pedig minőségi acéllemezből készült. E tulajdonságainak köszönhetően pedig biztosítja mindazt, ami egy régi dokumentum, térkép vagy tervrajz tárolásához szükséges.

 Ha Ön is megbízható tárolót keres, mely segítségével biztonságosan elhelyezheti a múlt ereklyéit, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

Facebook