Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Fegyvertárolók

Fegyverszekrény, fegyvertrezor, lőszertároló, puskatároló, fémszekrény

Vadászfegyvertárolók

Pisztolydoboz net1

Pisztolytárolók

A biztonságos fegyvertároló nélkülözhetetlen!

Amennyiben otthonunkban éles lőfegyvereket tartunk, nem csak javallott, de jogszabályban előírt, hogy kötelező fegyvertároló szekrényekben tartani fegyvereinket. A fegyvertároló szekrénynek minden esetben biztonságosnak kell lennie, hogy eszközeinkhez illetéktelenek ne férjenek hozzá.

A szekrényben lennie kell egy külön zárható rekesznek, melyben az adott fegyverekhez tartozó lőszereket tároljuk. Különböző fegyverszekrényeket rengeteg kivitelben vásárolhatunk, amennyiben azok betöltik a funkciójukat és megfelelnek a szabályozásoknak.

Ön vadász vagy sportlövész és szeretne egy biztonságos védelmet nyújtó, egyben dekoratív fegyverszekrényt otthonába? Termékeink között számos különböző kivitelben talál fegyverszekrényeket, melyek alkalmasak a legtöbb otthon tartható lőfegyver szakszerű tárolására. Szekrényeink magas fokú védelmet nyújtanak fegyvereinek, hogy véletlenül se kerülhessenek azok illetéktelen kezekbe.Továbbá, ha igényt tart rá, szekrényeinket dekoratív fa bútorzatba ültetve is megrendelheti, így azok stílusos elemei lehetnek otthonának.

Válasszon minket, ha korszerű és megbízható fegyverszekrényt keres!

biztonságos fegyvertárolás

Facebook