Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Biztonságtechnika

Minőség biztosítással rendelkező páncélszekrényt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 A banktechnikai termékeinken túl (melyek elsősorban pénzintézetek, ékszerboltok, zálogházak, pénzváltók és nagyobb készpénzforgalmú üzletek által használt termékeket tartalmaznak)  – az alábbi biztonságtechnikai termékeinket kínáljuk szélesebb felhasználási lehetősséggel, otthonra, irodába, üzletbe stb.

  • Bútorszéfek : bútorzatba építve, vagy önálló bútorzatként használva
  • Fali és padlószéfek : épület főfalába, vagy padlózatba (aljzatba) építhető széfek
  • Páncélszekrények: (MABISZ E kategóriától egészen MABISZ M kategóriáig, azaz 8 millió Ft biztosítási értékhatártól egészen a 300 millió Ft-os értékhatárig! – az alacsonyabb biztosítási értékhatárú termékek a bútorszéf kategória alatt találhatóak.)
  • Szállodai értéktároló eszközök (szállodák számára kínált vagyonvédelmi eszközeink, külön kigyűjtve)
  • Zárak ( elsősorban széfekhez, páncélszekrényekhez kínált záraink)

Valamennyi biztonságtechnikai termékünk kipróbált minőség, garanciával, MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik.

Bútroba építhető széf

Bútroszéfek

Falba építhető széf

Fali és padlószéfek

Páncélszekrény

Páncélszekrények

Szállodai recepciós széf

Szállodai,-wellness és fürdők értéktárolása

Zár, széfzár

Zárak

 

 

A megbízható széfek előnyeiről

A megbízható széfek előnyeirőlMinden ember életében vannak értékek. Ezek gyakran bizonyos tárgyak formájában állnak rendelkezésünkre, melyeket szeretnénk állandó biztonságban tudni.

A mai kiszámíthatatlan világban sajnos bárkivel előfordulhat, hogy rablás vagy betörés áldozatává válik, azonban egy egyszerű, mégis tökéletesen megbízható szerkezet segítségével legfontosabb értékeit megóvhatja még ezekben az esetekben is!

A széfeknek számtalan verziójuk ismeretes, kivitelezéstől, stílustól és mérettől függően! A fali széfek előnye, hogy bármilyen méretben kivitelezhetőek és viszonylag egyszerűen elrejthetőek. A bútorszéfek kompakt méretükből adódóan apróbb értéktárgyak megőrzésére adnak lehetőséget. A padló széfek a fali társaikhoz hasonlóan változatos méretben állnak rendelkezésre, és elrejtésük is egyszerű. Komolyabb kivitelben állnak még rendelkezésünkre páncélszekrények is, melyek főként iratok, értéktárgyak és nagyobb méretükből adódóan akár festmények, vagy más nagyméretű értékek tárolására is alkalmasak.

Bármelyik mellett is döntsön, keressen fel minket bizalommal minőségi és megbízható széfekért!

Hogyan válasszunk széfet?

Hogyan válasszunk széfet?A széfben nagy értékeket fogunk tárolni, ezért fontos, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk. Ám felmerül a kérdés, hogy mi alapján érdemes dönteni?

 A széf és a zár típusa meghatározó a biztonság szempontjából. A vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen méretű dolgokat szeretnénk tárolni a széfben, és ezek milyen értékűek. Fontos kérdés, hogy be akarjuk-e építeni a falba vagy a padlóba? A különböző fali- és bútorszéfek képesek minden változatos igényt kielégíteni.

A bútorszéfet érdemes padlóhoz vagy falhoz rögzíteni, ezt az erre a célra kialakított furatok segítségével, azaz fémdübellel lehet megvalósítani. Ha lehetőségünk van rá, érdemes fali- vagy padlószéfet választani. Ezek nagy előnye, hogy könnyen elrejthetőek és nem mozdíthatóak. A zár esetében olyan mellett döntsünk, ami a legkényelmesebb megoldást jelenti számunkra, léteznek kódos és kulccsal nyitható típusok is.

Tekintse át kínálatunkat, melyben a legbiztonságosabb széfek közül választhat!  Értékei garantáltan a legjobb helyen lesznek, ha tőlünk vásárol széfet!

Facebook