Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Szuperkassza

Szuperkasszawww.femtermek.hu

   MABISZ S1, D, E, G minősítéssel

A Szuperkasszát nagyobb összegek széfnyitás nélküli biztonságos

behelyezésére, tárolására ajánljuk.

Szuperkassza, vagy más néven időzáras kassza nélkülözhetetlen a pénzintézetek, pénzváltók ,zálogházak és ékszerboltok és más nagy készpénzforgalmú üzletek számára, biztonságos napi pénzkezeléséhez. Kassza és páncélszekrény egyben.

A kassza felső része pénztárfiók, az alsó része pedig nagy biztonságú páncélszekrény (választható biztosítási értékhatárral). A pénztáros az összegyűlt nagy mennyiségű bankjegyet, egy mozdulattal a páncélszekrénybe helyezheti a bedobónyíláson keresztül anélkül, hogy a trezort nyitnia kellene!

Leírás:

A szuperkassza  felső része pénztárfiók. A pénztárfiók hátsó részén elhelyezett bedobó nyílás lehetővé tesz a fiókban összegyűlt nagyobb mennyiségű készpénz páncélszekrénybe való bedobását.
Egy és két fiókos változatban rendelhető.
Kétfiókos kivitelnél a bedobott pénz külön gyűjthető, akár valutapénztárként is használható.
A fiókok bedobó nyílásain kihalászás gátló szerkezet található. A bankjegy és érmeszortírozó a kassza alaptartozéka.
Az alsó páncélszekrény dupla falú, a táblázat szerinti minősítéseknek megfelelő kivitelben készül. A fiókok biztonsági kulcsos zárral, az alsó páncélszekrény pedig elektronikus időzárral van felszerelve. Alapkivitelben LaGard E-39 típusú elektronikus számzárral szereljük: a zár megkülönböztet 1 menedzser és 9db felhasználói kódot. Beállítható időkésleltetés, dupla kód funkció. Opcionálisan rendelhető: csendestriasztási modul.

A termék megvásárolható áruházunkban: Webáruház

Facebook