Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Szuperkassza

vásárláshttp://shop.femtermek.hu/banktechnika

1 2 7

MABISZ S1, D, E, G minősítéssel

A Szuperkasszát nagyobb pénzösszegek széfnyitás nélküli biztonságos

behelyezésére, tárolására ajánljuk.

Szuperkassza, vagy más néven időzáras kassza nélkülözhetetlen a pénzintézetek, pénzváltók ,zálogházak és ékszerboltok és más nagy készpénzforgalmú üzletek számára, biztonságos napi pénzkezeléséhez. Többfunkciós páncélszekrény, kassza és páncélszekrény egyben.

A kassza felső része pénztárfiók, az alsó része pedig nagy biztonságú páncélszekrény (választható biztosítási értékhatárral, záropcióval). A pénztáros az összegyűlt nagy mennyiségű bankjegyet, egy mozdulattal a páncélszekrénybe helyezheti a bedobónyíláson keresztül anélkül, hogy a trezort nyitnia kellene!

Leírás:

A szuperkassza  felső része pénztárfiók. A pénztárfiók , melyben forintos érmetálca és álló bankjegytároló  segíti a napi pénzkezelést. A fiók hátsó részén elhelyezett bedobó nyílás lehetővé teszi a fiókban összegyűlt nagyobb mennyiségű készpénz páncélszekrénybe való bedobását.
Egy és két fiókos változatban rendelhető.
Kétfiókos kivitelnél a bedobott pénz külön gyűjthető, akár valutapénztárként is használható.
A fiókok bedobó nyílásain kihalászás gátló szerkezet található, ezzel a páncélszekrénybe bedobott bankjegyek nem halászhatóak vissza.  A bankjegy és érmeszortírozó a kassza alaptartozéka.
Az alsó páncélszekrény dupla falú, a táblázat szerinti minősítéseknek megfelelő kivitelben készül. A fiókok biztonsági kulcsos zárral, az alsó páncélszekrény pedig elektronikus időzárral van felszerelve. Alapkivitelben LaGard E-39 típusú elektronikus számzárral szereljük: a zár megkülönböztet 1 menedzser és 9 db felhasználói kódot. Beállítható időkésleltetés, dupla kód funkció. Opcionálisan rendelhető: csendesriasztási modul. (rablás – kényszerített nyitás esetén a széf nyitásakor egy csendes riasztási jelet ad le a rendőrségen, vagy a szerződött biztonsági szolgálatnál, ezzel a segítség még időben megérkezhet)

A termék megvásárolható áruházunkban: Webáruház

Facebook