Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Pénzszállító táska

Pénzszállító táska

vásárlás:http://shop.femtermek.hu/penzszallitotaska

Pénzszállító táskákat széles választékban kínálunk üzletek, intézmények, vállalkozások részére. A táskák típustól függően alkalmasak készpénz, iratok, értékpapírok és egyéb értékek biztonságos szállítására. Valamennyi táska hang riasztóval felszerelt, mely vagy távkapcsolóval, vagy a csuklópánt kirántásával aktiválható (típustól függően)
Egyes pénzszállító táskákba füstpatron is szerelhető. A füstpatron a táskában található pénzt, iratokat megszínezi, ezáltal használhatatlanná teszi azokat. 

Valamennyi pénzszállító táska MABISZ minősítéssel rendelkezik!

PÉNZSZÁLLÍTÓ TÁSKA TÍPUSOK

Pénzszállító táska – Női vállpántos

340 x 240 x 110 mm

 

 Pénzszállító táska – Diplomata “M”450 x 320 x 100mm

   Pénzszállító táska ABS

        500 x 380 x 135 mm

Roncato ABS

Pénzszállító táska – Pilóta, műbőr

460 x 350 x 220 mm

   

 

 

Pénzszállító táska – Pilóta, alumínium

455x330x210mm

Pilóta alu-500x500

Görgős, húzókaros pénzszállító táskák

 

A pénzszállító táskák

Banktechnika: A pénzszállító táskákA készpénz, értéklevelek, titkos iratok egyéb értékek bankba vagy egyéb célhelyre  történő szállítása, mozgatása fokozott biztonsági kockázatú esemény. Erre a célra kifejlesztett MABISZ által bevizsgált és minősített pénzszállító táskáink segíthetnek abban, hogy értékeink ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Valamennyi pénzszállító táska hangos riasztóval van felszerelve, mely egy esetleges rablás esetén arra ösztönzi a rablót, hogy a táskát hátrahagyja, mivel a 100 dB hangerejű sziréna, rá irányítja a figyelmet. A riasztó szerkezet a pénzszállító táska típusától függően aktiválható csuklópánt kirántásával, vagy távirányítóval. Egyes pénzszállító táskákhoz füstpatron is rendelhető. Aktiváláskor a hangos riasztáson túl a füstpatron is aktiválódik, lemoshatatlanul megszínezi a táska tartalmát, így illetéktelen kezekbe kerülve, az használhatatlanná válik. ( a megfestett készpénzt, amennyiben egyértelműen igazolható, hogy az kinek a tulajdonában volt, esetleges rendőrségi jegyzőkönyv birtokában a bank kicseréli, illetve pótolja)

A női vállpántos pénzszállító táska küllemre egy normál nő táska, nem árulkodik a benne szállított értékről, önmagában ezáltal is csökkenti annak a veszélyét, hogy kifejezetten emiatt érje támadás a bankba igyekvő hölgyet.  A tapasztalat ugyanis az, hogy a különböző intézmények, szolgáltató cégek, vállalkozások pénztárában, pénzügyi osztályán dolgozó hölgyet bízzák meg a napi bevétel bankba szállításával. Ennek felelőssége, illetve a tevékenységgel járó kockázat stresszt okozhat a kolléganőnek.  Ezzel a vállpántos táskával nincs árulkodó jel, ami felhívná a figyelmet az utcán arra, hogy mit is szállíthatnak a táskában. Ha mégis rablás áldozatává válna a hölgy, a táska riasztója ugyanazzal biztonsági jellemzőkkel rendelkezik, mint bármely más diplomata pénzszállító táska.  A táska: jó minőségű olasz divattáska. A szín, méret és kialakítás szezononként eltérő lehet. Megrendeléskor a táskáról pontos információt adunk, illetve webáruházunkban igyekszünk a legfrissebb kollekcióról készült fotót közzétenni.

Facebook