Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Pénzszállító táskák

Pénzszállító táskawww.femtermek.hu

A termék megvásárolható áruházunkban: Webáruház        

Pénzszállító táskákat széles választékban kínálunk üzletek, intézmények, vállalkozások részére. A táskák típustól függően alkalmasak készpénz, iratok, értékpapírok és egyéb értékek biztonságos szállítására. Valamennyi táska hang riasztóval felszerelt, mely vagy távkapcsolóval, vagy a csuklópánt kirántásával aktiválható (típustól függően)
Egyes pénzszállító táskákba füstpatron is szerelhető.

A Professzionális típusú táskák kemény ABS műanyagból készülnek, mindennapos használatra ajánlott, míg a hagyományos diplomata táskák fekete műbőr borításúak.

 

 PÉNZSZÁLLÍTÓ TÁSKÁK

  • Csuklópánttal aktiválható táskák
  • Távkapcsolóval aktiválható táskák: (valamennyi táskatípus készíthető.)

Riasztás szempontjából: rendelhető csak szirénázó vagy szirénázó és füstpatronos kivitelben (egyes típusok pl. női diplomata táska, vagy a női vállpántos táska csak szirénával rendelhető, füstpatronnal nem, mivel méretükből adódóan a kiegészítő elektronika nem fér el benne)

Felépítés: a táskába beépítésre kerül egy elektronikai egység, ami magába foglalja az elemtartót is. Kulcsos kapcsolóval KI- illetve éles állásba BE kapcsolható.

Az elem állapota egy beépített nyomógombbal ellenőrizhető.

Aktiválás szempontjából lehet: Csuklópánt kirántásával aktiválható, a sziréna az elem kimerüléséig szól ( kulcsos kapcsolóval kikapcsolható), amennyiben sziréna és füstpatronos kivitelű, úgy a füstpatron a sziréna beindulásával egy időben aktiválódik a folyamatot nem lehet leállítani.

Távkapcsolós: kézi távkapcsolóval aktiválható.

A táskák számzáras kivitelűek, illetve a női vállpántos táska cipzárára diszkrét lakat szerelhető.

Tápigény: 1 – vagy 2 db 9 V  alkáli elem ( a típustól függően ), amit előírás szerint évente cserélni kell.

Minősítés: MABISZ

 

PÉNZSZÁLLÍTÓ TÁSKA TÍPUSOK

Pénzszállító táska – Női vállpántos

280 x 350 x 80 mmnői pénzszállító táska távirányítóval1

 

 Pénzszállító táska – Standard diplomata450 x 320 x 100mmM-105    Pénzszállító táska ABS

        500 x 380 x 135 mm

Roncato ABS

Pénzszállító táska – Pilóta

460 x 350 x 220 mm

   

Pénzszállító táska – Pilóta, alumínium

455x330x210mm

Pilóta alu-500x500

Görgős, húzókaros pénzszállító táskák

görgös-trolis táska

A női vállpántos pénzszállító táska küllemre egy normál nő táska, nem árulkodik a benne szállított értékről, ezáltal önmagában ezáltal is csökkenti annak a veszélyét, hogy kifejezetten emiatt érje támadás a bankba igyekvő hölgyet.
A táska: jó minőségű olasz divattáska. A szín, méret és kialakítás szezononként eltérő lehet. Megrendeléskor a táskáról pontos információt adunk.

 

Banktechnika: A pénzszállító táskák

Banktechnika: A pénzszállító táskákA készpénz bankba történő beszállításának kérdése sok problémát vetett fel a múltban, de a ma eszközei már olyan védelmi lehetőségeket kínálnak, melyekkel garantálhatjuk, hogy nem kerül illetéktelen kezekbe a szállított pénz.

A pénzszállítás alapvető kelléke a pénzszállító táska, ami megfelelő védelmet képes nyújtani, hiszen már az alapmodellek is  hangos riasztóval vannak felszerelve, mely az esetleges rablás esetén  a táska hátrahagyására ösztönzi a rablót, mivel az a figyelmet rá irányítja. A riasztó kikapcsolását csak az arra illetékes személy képes megtenni, a megfelelő eszköz segítségével.  Persze fontos, hogy minden esetben minőségi pénzszállító táskát válasszunk, hiszen csak ez jelent garanciát a tolvajok ellen.

Ha szeretné olyan cégtől beszerezni banktechnikai eszközeit és pénzszállító táskáit, akik tapasztaltak ezen a területen, és kizárólag minőségi, bevált termékeket forgalmaznak, akkor a legjobb helyen jár!

Facebook