Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Pénz és Érték átadók

Pénz és érték átadók

vásárláshttp://shop.femtermek.hu/banktechnika

Pénz és értékátadó pultok különböző biztonsági fokozattal, átlövés álló (golyóálló) változatban is rendelhetők. Termékeinket ajánljuk jegypénztárak, bankok, takarékszövetkezetek, közmű és egyéb szolgáltató cégek, irodák, kormányhivatalok, konzulátusok, zálogházak és egyéb szervezetek részére, ahol az ügyfél kezelés során biztonsági okokból bizonyos szeparációra van szükség. A szeparáció oka lehet egyszerűen egészségügyi kockázatok kivédése, az ügyintéző védelme, illetőleg nagy értékek, pénz kezelés során az ügyintéző mellett az értékek védelme.

Egyes felhasználási területeken más-más biztonsági fokozat szükséges. A biztonsági átadópult terméket kisebb kockázatú helyekre ajánljuk. A pult legegyszerűbb kivitelezésénél is az üvegezés szilánkleválással védett, amely a személyi sérülés elkerülést biztosítja. Opcionálisan biztonsági üvegezéssel is rendelhető, az üveg minősítésének megfelelő áttörésvédelmet biztosít.

A pénz és értékátadó pult az alábbi fő egységekből áll: Üveg, pult, forgó vagy csúszó átadó tálca, átbeszélő (kihangosító) szett

A nagyobb biztonsági igényű helyekre golyóálló pénz és értékátadó berendezéseinket kínáljuk. Az átadó berendezések minősítettek, tehát nem csak az üvegezés, hanem az átadó pult, vagy berendezés minden eleme golyóálló. Ez azt is jelenti, hogy kiemelt figyelmet kell fektetni, arra, hogy milyen falazatba kerül a termék beépítésre. Hiszen hiába nagy biztonságú és golyóálló a pult, ha a mellette lévő falazat átlőhető, vagy könnyen bontható.

Átlövés álló pénz és értékátadóink az alábbi fő egységekből állnak: Golyóálló üveg, pult, fedeles átadó tálca, alsó értékátadó zsilip, beépítő keret (fal vastagságának megfelelő méretben)

A pénz és értékátadó pultokba beépíthető egységek: úgymint a forgótálca, csúszótálca, fedeles golyóálló tálca, átbeszélő (kihangosító) szett, külön külön is megvásárolhatóak.

Átlövés álló pénz és érték átadó berendezések

Pénztár, pénztárpult

Biztonsági átadó pult

Facebook