Twitter
Tweets by Femtermek
Blogger
Pinterest

Banktechnika és Pénzkezelés

Tekintse meg banktechnikai termékeinket és pénzkezelő eszközeinket!

Banktechnikai termékeink és pénzkezelő eszközeink nélkülözhetetlenek a biztonságos pénztárolásban, kezelésben, és szállításban.

Szuperkassza termékünk egy  kombinált több funkciós páncélszekrény, mely éjszakai pénztárolásra éppúgy alkalmas, mint a nappali pénzkezelésre.  A felső fiók (lehet egy vagy kétfiókos) berendezése: forintos érmetálca, és álló bankjegytároló segítségével a napi kassza funkciót teljesíti. Ám ha a kasszában (fiókban) összegyűlt készpénz tárolása már kockázatos lenne, a fiók hátsó részén lévő nyíláson keresztül a pénz a páncélszekrénybe helyezhető, a páncélszekrény nyitása nélkül. A nyíláson keresztül a pénz nem halászható vissza.
A termék már többszörösen bizonyította megbízhatóságát takarékszövetkezeti, pénzváltó, autókereskedő ügyfeleinknél!

A Multiszéf viszont egy nappali “okos” pénzkezelő eszköz. Az egyes fiókokhoz, kezelőkhöz, felhasználókhoz számtalan jogosultság és funkció programozható. Pl. időzített nyitás, többszintű kódrendszer, időkésleltetés, csendes és hangos riasztás, riasztáskor a fiókok zárolása,  nyitott fiók riasztás, ellenőri, napi zárási funkciók, burkolatfigyelés ( a burkolat bontásakor riasztást ad le), stb. Mindemellett a  termék a Magyar Formatervezési díj kitüntetettje.

Pénzkezelő eszközeink a gyors és pontos napi pénzkezeléshez nélkülözhetetlenek. Kínálunk külön zárható, fiókba helyezhető pénzkezelő termékeket.

Pénztárfiókunk asztallap alá szerelhető, forintos érmetálcával és álló bankjegy tárolóval ellátott fém fiók.

Pénzszállító táskák különböző méretben, funkciókkal, biztonságosság teszik a készpénz, iratok és dokumentumok szállítását. A sziréna bekapcsolása, aktiválása a táska hátrahagyására kényszerítheti a rablót. Opcionálisan rendelhető füstpatron pedig használhatatlanná teszi a táska tartalmát.

Pénz és értékátadó pultok, ablakok  pénztárak, ügyintéző pultok különböző biztonsági fokozattal,  akár golyóálló kivitelben is rendelhetők, a felhasználási terület biztonsági követelményeinek megfelelően.

Bérszéfek banki és egyéb bérszéfszolgáltatók számára készült rekeszes értéktárolók, a funkciójának megfelelő zárrendszerrel, “bizalomerősítő” vagy más néven titokdobozzal. Kimondottan páncéltermi elhelyezéssel, igény szerint sorolható kialakítással kizárólag rendelésre készülő termékek.

 

Kassza, trezor, időzáras kassza

Szuperkassza

Multiszéf, időzáras kassza

Multiszéf

Pénzkezelők

Pénztár fiók

Pénztárfiók

Bankjegyvizsgálók

Pénzszállító táskák

Pénz és értédátadó pult

Pénz és értékátadók

Bérszéf oszlop

Bérszéfek

Facebook